Διάλεξη στο ετήσιο ιατρικό συνέδριο του Ογκολογικού Νοσοκομείου “ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ”

Διάλεξη στο ετήσιο ιατρικό συνέδριο του Ογκολογικού Νοσοκομείου “ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ” με τίτλο: Παθογενετικά μονοπάτια & σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις στην Ογκολογία και θέμα “Ο Δυναμικός Χάρτης Θεραπείας για τον Καρκίνο του Ουροθηλίου”

H Επιστημονική Συνάντηση του Ινστιτούτου Μελέτης Νεοπλασμάτων Πεπτικού (Ι.Μ.ΝΕ.ΠΕ) διεξάγεται για 7η συνεχόμενη χρονιά με γενικό τίτλο «Παθογενετικά μονοπάτια και σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις στην Ογκολογία» παράλληλα με την καθιερωμένη εκπαιδευτική ημερίδα «Ίνωση-Κίρρωση-Καρκίνος Ήπατος».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ενεργό συμμετοχή της Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής-Ηπατογαστρεντερολογικής Μονάδας και της Παθολογικής Ογκολογικής Κλινικής του  Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», ενός από τα μεγαλύτερα κέντρα αναφοράς και διαχείρισης ασθενών με νεοπλασματικά νοσήματα της χώρας και είναι υπό την αιγίδα του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου και της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος (Ε.Ο.Π.Ε) καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος (Ε.Ε.Μ.Η).

H Επιστημονική Συνάντηση πραγματοποιήθηκε από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Caravel (αιθ. Horizon) στην Αθήνα.

Δείτε εδώ το επιστημονικό πρόγραμμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Leave a reply